Voor Bedrijven

Ik kan helpen bij al uw vraagstukken op het gebied van sportvoeding.

Wetenschappelijk en praktisch!

Heeft u advies nodig bij de ontwikkeling van nieuwe producten of maaltijden? Of zou u graag feedback ontvangen over uw huidige producten? Ik kan u daarbij helpen. 

Ook bij andere vraagstukken op het gebied van sportvoeding kan ik u adviseren. Dankzij de combinatie van een wetenschappelijke opleiding en werkervaring bij professionele sportclubs en kan u een compleet advies geven. Hierbij houd ik zowel rekening met de wetenschap achter ingrediënten als met de vraag van de consument (sporters). 

Wilt u hier meer over weten? Neem dan zeker contact met mij op.

Foto Virtuoos supplementen

Wetenschap

Dankzij mijn studies aan de Wageningen Universiteit heb ik veel ervaring opgedaan met het uitvoeren en interpreteren van wetenschappelijk onderzoek. De adviezen die ik geef zijn dan ook gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Wilt u sterk onderbouwde adviezen ontvangen, neem dan zeker contact op!

Praktijk

Door mijn ervaring bij verschillende professionele sportorganisaties en met individuele sporters heb ik een goed beeld van waar vraag naar is in de sportwereld. Daarnaast heb ik met verschillende bedrijven samen gewerkt op het gebied van productanalyse en productontwikkeling. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Jelmer Jeen Haanstra
Eigenaar Virtuoos BV

Lever de beste kwaliteit!

Neem contact met mij op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

06-54906901